Å seile er en av nordmenns favorittaktiviteter. Hva kan vel være bedre enn å ligge på dekket av en duvende båt på fjorden, mens man venter på vindpustet som skal ta dere litt videre? Imens nyter man at tiden står stille, med sol, sjø og tang og tare som settingen rundt. Kanskje blir det til og med tid til en dukkert?

Spill mens du seiler

Men i dagens virkelighet kan man også få rom til mange andre morsomme aktiviteter mens man er ute på sjøen. Er du der ute med familien, vennene dine eller kjæresten din er det nok ikke slik at du hele tiden trenger å følge opp seilføringen og roret selv. I stedet kan du ta mobilen opp av lomma og få med deg noen morsomme spill, som for eksempel hos Mummys Gold Spill, der du både kan få med deg spenningen i de beste spillene og attpåtil vinne gode gevinster dersom du er heldig.

Spill for mobilen

I dag har det blitt sånn at flere og flere som spiller på nettkasino, har begynt å spille på mobilen heller enn på PC. Faktisk har denne utviklingen gått så fort at mobilspillerne allerede er i flertall, etter bare noen få år med denne muligheten. Grunnen er selvfølgelig at det er så enkelt og lettvint å kunne spille på denne måten. Tenk deg for eksempel hvor komplisert det ville være å få med seg en PC om bord på en seilbåt, for så å komme seg på nett derifra.

Nei, da er det mye enklere å spille på mobilen, særlig nå som så mange av de beste automatene er tilgjengelige i mobilversjon. Det gjelder alt fra den klassiske favoritten Starburst til mer kompliserte automater som for eksempel Holmes and the Stolen Stones, eller Gonzo’s Quest som er kjent som nordmenns favorittautomat.